0516 - 451636 Willinge Prinsstraat 16, 8421 PE Oldeberkoop detjongeling@comprix.nl

Aan de ouders/ verzorgers van onze leerlingen.

Allereerst wensen wij u alle goeds toe voor 2022! We gaan er voor om er er met elkaar een mooi en vooral gezond jaar van te maken.

Zoals u vast al heeft vernomen, gaan de scholen maandag weer open!! Fijn om weer gewoon naar school te kunnen gaan.

Wij houden ons aan de maatregelen die we ook voor de lockdown hebben gehanteerd:

• Ouders niet in school, alleen op afspraak
  • Leerlingen van groep 6, 7 en 8 en de teamleden dragen een mondkapje in de gang.
  • Twee keer per week nemen de leerlingen van groep 6, 7 en 8  en de teamleden een zelftest af.

Voor de lockdown hebben we gemerkt dat leerlingen van groep 6, 7 en 8 onverschilliger werden in het dragen van een mondkapje. Wij vinden het erg prettig als ze allemaal een mondkapje dragen in de gang, bij het naar binnen en buiten gaan en als ze naar het toilet gaan. Kleine moeite die vooral uit solidariteit een goede uitwerking zal hebben. Er zijn voldoende zelftesten op school. De leerlingen van groep 6, 7en 8 krijgen er twee per week mee.

We hopen dat maandag alle leerlingen er weer zullen zijn. Mocht er toch iemand afwezig zijn i.v.m. quarantaine, een besmetting of andere reden, wilt u dit dan naar mij mailen of doorgeven via deze app?

In de bijlage vindt u een brief van ons bestuur.

Nog een paar fijne vrije dagen en tot maandag!

Met vriendelijke groet

Margriet Schreuder-Wijnand